Comenzi telefonice si suport la 0748 087 478 !!! Email : office@microfoaneascunse.ro

Gama completa de microfoane spionaj perfect ascunse !

Contact MicrofoaneAscunse.ro

Breloc de chei cu reportofon spion, activare vocala, 8 gb, cod RBCTR068GB

Testeaza acum Breloc de chei cu reportofon spion activare vocala, 8 gb, cod RBCTR068GB la cel mai bun pret de pe microfoaneascunse.ro . Microfoane spy ambientale pentru ascultare discreta . Model RBCTR068GB
Cod Produs: RBCTR068GB

STOC - livrare imediata

Pret : 615,00 RON

Promotie 430,00 RON

Descriere produs

Microfoane spion si camere spy ascunse in cea mai complexa gama !!!

Model 2016 reportofon spion in breloc chei cu activare vocala sau mod de functionare continuua, cu posibilitate de reglare a volumului audio, de datare a inregistrarilor si de ascultare a lor direct de pe dispozitiv.

Datorita functiei de detectie vocala , reportofonul breloc RBCTR068GB poate inregistra doar daca se detecteaza  sunete in raza lui de actiune . Pe memoria interna se va inregistra DOAR  atunci cand se vorbeste , perioadele de liniste completa fiind sterse , pentru a economisi spatiu de memorie si acumulator, iar analiza inregistrarilor sa fie mult mai facila si comoda. In caz ca utilizatorul doreste inregistrare continuua, el poate seta ca inregistrarile sa se efectueze pe acest mod.

Foarte utila va fi si datarea inregistrarilor in caz ca se doreste a sti cu exactitate ziua si ora la care au fost efectuate.

Brelocul de chei cu reportofon spion are incorporat un acumulator Li-ion reincarcabil, ce ofera  o autonomie de pana la 24 ore de inregistrare continua. Reincarcarea acumulatorului  se face automat prin simpla conectare a reportofonului la orice mufa USB a computerului.

O alta functie importanta a reportofonului in breloc RBCTR068GB este cea de inregistrare in timp ce se si incarca la un port usb. Astfel puteti prelungi autonomia reportofonului pana la ocuparea integrala a spatiului de stocare de 8 GB. Toate inregistrarile se salveaza automat in caz de descarcare a acumulatorului sau umplere a memoriei interne.

Cum puteti asculta inregistrarile efectuate:

Inregistrarile pot fi ascultate direct de pe dispozitiv, prin functia play, ce permite amplificarea sunetelor redate si selectarea inregistrarilor dorite.

Brelocul se poate conecta la portul usb al oricarui computer sau laptop pentru a copia inregistrarile efectuate. Acestea se redau cu orice player(program) audio, pe orice computer indiferent de sistemul de operare.

Exemple de situatii pentru utilizarea reportofonului spy cu activare vocala breloc de chei:
Inregistrarea cursurilor sau a sedintelor
Obtinerea dovezilor audio
Supravegherea batranilor sau a persoanelor cu dizabilitati
Monitorizarea audio a masinii dumneavoastra

Monitorizarea completa audio a bonei cat timp sunteti plecat de acasa

Verificarea gradinitei sau scolii daca exista suspiciuni de abuz

 

Specificatii tehnice Breloc chei reportofon inregistrare ultraclara cu activare vocala, 8 gb, functie mp3player, cod RBCTR068GB

Model

Profesional USB RBCTR068GB

Format inregistrare audio

.WAV , cu 192 Kbps ( bit-rate)

Raza microfon

max 8 -10 metri

Memorie 8 GB

4 Gb = 48 de ore

Activare la sunet

da, inregistrare automata la detectia sunetelor

Acumulator

Reincarcabil ,incorporat lithium-ion 190 mAh

Autonomie

pana la 24 ore de inregistrare continua

Incarcare

la orice USB

 

Cutia produsului contine:

Breloc chei cu reportofon discret RBCTR068GB

Cablu USB

Casti

Manual de utilizare

Recenzii

Scrieti propria recenzie

. Breloc de chei cu reportofon spion, activare vocala, 8 gb, cod RBCTR068GB

.

.

Toate sistemele spy de pe microfoaneascunse.ro benefiaza de garantie 1-3 ani !!!

Alti clienti au ales si produsele urmatoare ca fiind utile !

Recomandarile microfoaneascunse.ro : Microfoane de spionat | Camera Video Spion de Supraveghere | Microfoane Spion care inregistreaza | Microfoane de ascultat cu cartela GSM | Reportofoane spion cu activare vocala | Modul Microcamera Spion Incorporabila | Camere spion in CEAS | Camere de spionaj ascunse in pix |