Comenzi telefonice si suport la 0749560959 !!! Email : office@microfoaneascunse.ro

Gama completa de microfoane spionaj perfect ascunse !

Modul minireportofon spion configurabil cu activare vocala 8Gb - 568 de ore 1536 kbps - RDP310S

Incearca azi mini modul de reportofon de spionaj complet configurabil RDP310S cu functie de detectie vocala si memorie interna de 8 Gb pentru 568 de ore de la microfoaneascunse.ro . Oferte la microfon de spionaj cu inregistrare .

Cod Produs: RDP310S

STOC - livrare imediata

1.599,00 RON

Descriere produs

Microfoane spion si camere spy ascunse in cea mai complexa gama !!!

Reportofonul spion  inteligent  RDP310S  este un modul minuscul de reportofon profesional complet configurabil , creat in ianuarie 2016 MiniTehnics , cu care se poate inregistra audio CLAR tot ceea ce se discuta in raza lui de actiune (pana la 15 metri ). Suplimentar reportofonul are functie de activare vocala setabila (poate fi activata /dezactivata ) ce va permite sa inregistrati doar atunci cand se vorbeste, momentele de liniste totala (completa)  fiind automat sterse  .

Dimensiunile si greutatea minireportofonului , functia de activare vocala automata  ,configurabilitatea il fac  extrem de apreciat ,usor mascat sau ascuns pana si in captuseala hainelor sau a gentilor.  Doar 9 grame, doar 27x22x8 mm ( similar cu reportofoanele EDIC Rusia ) !

Un alt mare plus ale acestui  dispozitiv spion inteligent este faptul ca are procesor acustic DSP pentru reducerea la maxim a zgomotelor de fundal si  inregistreaza audio discret pe 4 calitati setabile in functie de necesitati 32kbps /192kbps /512kbps /1536kbps . Poate inregistra la o calitate audio normala ( 32 Kbps ) 568 de ore  sau poate inregistra pe modul Ultra Clear HD de 48 ori mai clar ( 1536Kbps ) fata de normal  timp de 12 ore cu o singura incarcare a acumulatorului (calitati intermediare 192kbps-93 de ore , 512 kbps -35 de ore) . Toate inregistrarile sunt stampate cu data si ora inregistrarii la care au fost facute la nivel de secunda pentru a usura ascultarea !

Inregistrarile Clear HD la calitate 1536 Kbps va permit sa monitorizati audio chiar si spatii foarte mari (pana la 120 mp) , sa auziti chiar si discutiile in soapta (ori care au loc la distanta mare fata de microfon) sau pentru a prelucra  ulterior facil  inregistrarile ( pentru  eliminarea zgomotelor de fond sau pentru ascultarea si analiza sunetelor doar de pe anumite frecvente ). Model utilizat de profesionisti !

Cea mai apreciata functie a reportofonului RDP310S este  detectie vocala ce permite inregistrarea DOAR daca se detecteaza  sunete (discutii ) in raza lui de actiune a microfonului . Aceasta functie este activabila sau dezactivabila functie de necesitati . Pe memoria mini reportofonului  RDP310S  se va inregistra  DOAR  atunci cand se vorbeste, perioadele de liniste ( in care nu se vorbeste deloc ) fiind automat sterse, pentru a economisi memorie  si pentru ca ascultarea inregistrarilor sa fie mult mai facila si comoda. Simplu ,ascultati doar atunci cand s-a vorbit ceva in incaperea in care este amplasat modul  RDP310S . Cea mai facila metoda de a asculta inregistrari . Garantat  !

Utilizare minireportofonului RDP310S  este foarte facila ,nu necesita cunostinte avansate,  el fiind actionat doar din 2 butoane pozitionate pe o laterala a modulului .

Practic reportofonul RDP310S poate fi configurat foarte usor daca sa inregistreze continuu sau doar la detectia de sunete si in acelasi timp poate fi setata una din cele 4 calitati la care sa inregistreze32kbps /192kbps /512kbps /1536kbps in functie de necesitati  .

Cele 10 mari avantaje ale reportofonului RDP310S sunt :

 1. Dimensiuni minime : 27 mm * 22 mm * 8mm
 2. Calitate inregistrari Clear HD la 1536 kbps
 3. Inregistrare setabila doar la detectia de sunete ( activabila/dezactivabila )
 4. Inregistrare setabila audio continua activabila/dezactivabila la 4 calitati
 5. Procesor acustic pentru inlaturare automata zgomote de fond
 6. Conectare facila direct la USB-ul computerului
 7. Este un dispozitiv complet portabil cu autonomie de 18 de ore
 8. Memorie interna 8 Gb pentru 568 de ore de inregistrare continua
 9. Inregistreaza si in timp ce se reincarca acumulatorul ( functie foarte rar intalnita)
 10. Salvare automata a inregistrarilor inainte de descarcarea completa a acumulatorului .

Modulul reportofonul RDP310S are o memorie interna incorporata de 8 Gb . Functie de calitatea setata a inregistrarilor, memoria este suficienta pentru inregistrarea a 568 de ore la 32 kbps, 93 de ore la 192 kbps, 35 de ore la 512 kbps sau 12 ore la calitatea Clear HD 1536 kbps .

Autonomia acumulatorului (150 mAh )  in functionare este de 18 ore. Reincarcarea acumulatorului se face prin conectarea la USB-ul oricarui computer sau la orice incarcator de priza . Atentie !!! Este printre singurele  module de reportofon spion care inregistreaza in timp ce isi reincarca acumulatorul,  practic se intransforma intr-un reportofon cu autonomie nelimitata cu capacitatea de inregistrare de 568 de ore comprimate doar la detectia de sunete ( daca se vorbeste ,cumulat de senzor , 4 ore pe zi veti avea un istoric de peste 142 de zile al inregistrarilor ) .

Descarcarea inregistrarilor se face prin conectarea modulului la USB-ul oricarui  computer  cu cablul inclus in colet . Toate fisierele sunt in format .wav , pot fi salvate in computer si ascultate foarte usor cu orice program de ascultat muzica , indiferent de sistemul de operare utilizat  .

Specificatii tehnice mini modul reportofon spion configurabil RDP310S  :

Dimensiuni exterioare

27mm * 22 mm * 8 mm

Greutate

 9 grame

Acumulator

3.7V 150mAh

Activare Vocala

DA activabila/dezactivabila

Autonomie

18 ore de inregistrare continua

Format audio

.WAV

Raza actiune

Captare 12-15 metri circulari

Calitate inregistrari

Setabila 32kbps /192kbps /512kbps /1536kbps

Sistem de operare

Windows2000/XP/7/8/10 ,Android,iOS sau mai nou

 

Extraoptiuni disponibile pentru reportofonul RDP310S:

Extraoptiunea 1 : acumulator de putere dubla 300 mAh ,caz in care autonomia ajunge la 36  de ore iar grosimea dispozitivului creste cu doar 3 mm. Pret 199 lei !

Extraoptiunea 2 : acumulator de 3000 mAh pentru o autonomie garantata de 15 zile (360 de ore )  , dimensiuni 70 x 48 x10 mm. Pret 299 lei !

Extraoptiunea 3 : Microfon extern prelungit X-tend  -  microfonul propriu-zis  (adica partea care preia sunetele ) este de tip X-tend ceea ce inseamna ca este prelungit de  restul modulului spion cu un fir subtire,rezistent,dublu ecrant  lung de 100 cm. Acest tip de microfon va permite, de exemplu, sa pozitionati in portbagajul masinii (sau dupa dulap ) modulul spion si microfonul x-tend sa il scoateti discret printre banchete  (are o raza de doar 2 mm – extrem de mic si de discret ). Sau poate fi usor ascuns dupa dulap, lasand spre exterior doar partea x-tend a microfonului pentru o ascultare mai clara (Exemplele pot continua, practic este microfonul cel mai usor de ascuns sau de mascat ) . Pret 149 lei !

*Parametrii pot varia in functie de mediul de functionare obstacole, temperatura, umiditate, incarcare acumulator .

ATENTIE!

Cumparand acest produs va dati acordul fata de prevederile legale ale utilizarii acestuia.
Raspunderea pentru scopul sau modalitatea de utilizare este in totalitate a dumneavoastra!
Nu ne asumam responsabilitatea pentru scopurile utilizarii produselor achizitionate!
Nu le folositi in scopuri ilegale!
Informati persoana ce urmeaza a fi monitorizata asupra acestui fapt si cereti-i acceptul!

Garantie 12  luni .

Producator MiniTehnics.

Coletul contine :

 • -Modul reportofon spion profesional configurabil RDP310S
 • -Manualul de utilizare in limba romana
 • -Certificat de garantie
 • -Suport telefonic gratuit

Recenzii

Scrieti propria recenzie

. Modul minireportofon spion configurabil cu activare vocala 8Gb - 568 de ore 1536 kbps - RDP310S

.

.

Toate sistemele spy de pe microfoaneascunse.ro benefiaza de garantie 1-3 ani !!!

Alti clienti au ales si produsele urmatoare ca fiind utile !

Recomandarile microfoaneascunse.ro : Microfoane de spionat | Camera Video Spion de Supraveghere | Microfoane Spion care inregistreaza | Microfoane de ascultat cu cartela GSM | Reportofoane spion cu activare vocala | Modul Microcamera Spion Incorporabila | Camere spion in CEAS | Camere de spionaj ascunse in pix | iPhone 6 Plus 5.5 | iPhone 6 | Huse Samsung Galaxy J5 2017 | Folie Ecran Galaxy J5 2017 | Huse Huawei P9 Lite 2017 | Sticla Huawei P8 Lite 2017 | Husa Samsung Galaxy A5 2017 | Galaxy S7 Edge | Folie Samsung Galaxy S7 Edge | Huse Galaxy S8 | Sticla Securizata Samsung Galaxy S8 | Husa Samsung S8 | Huse Huawei P10 | Folie Sticla Huawei P10 | Huse Huawei P10 Lite | Folie Sticla Huawei P10 Lite | Husa iPhone 7 | Huse iPhone 7 Plus |