Comenzi telefonice si suport la 0726658705 !!! Email : office@microfoaneascunse.ro

Gama completa de microfoane spionaj perfect ascunse !

Camera spy ip cu vizualizare de pe internet mascata in DVD Player - DVDIPCAM33

Comanda ACUM Camera spy ip cu vizualizare de pe internet mascata in DVD Player - DVDIPCAM33 la cel mai bun pret  DOAR pe microfoaneascunse.ro ! Comanda online dvd player cu camera spy ip !

Cod Produs: MICARODVDIPCAM33

STOC - livrare imediata

Pret : 2.397,00 RON

Promotie 1.852,00 RON

Descriere produs

Microfoane spion si camere spy ascunse in cea mai complexa gama !!!

Mini camera spy mascata in DVD Player are o lentila de doar 1,2 mm . Ceea ce face speciala acesta mini camera este faptul ca inafara de inregistrare are si conexiune la internet si  poate fi vizualizata in timp real de oriunde din lume .

Sistemul  de inregistarare DVDIPCAM33  al camerei, are deasemenea dimensiuni mici si este capabil sa inregistreze pana la 6 luni , vizualizare in timp real pe computer sau pe telefon sau tableta (aplicatia dedicata)  de oriunde din lume .

Poza dvd-ului este cu titlu de prezentare . Incorporam la comanda minicamera in peste 99% din dvd-player-ele de pe piata .

Marea diferenta intre o camera ip clasica si sistemul spion profesional DVDIPCAM33 este faptul ca acest sistem si inregistreaza (deci aveti  dovada ) dar si aveti acces de oriunde la tot istoricul inregistrarilor .

Puteti lasa dvd-ul in dormitor ,  in sufragerie sau chiar la birou ( pentru o discretie absoluta ) si nimeni nu isi va da seama ca in respectiva incapere exista un sistem de supraveghere.

Camera spy DVDIPCAM33 este solutia ideala pentru cei care doresc o camera spion completa , perfect integrata , care functioneaza fara erori , ce poate fi accesata de oriunde din lume ( fie de pe telefon fie de pe laptop  audio + video ) si care va ofera acces la istoricul inregistrarilor .

Optional se poate adauga ca accesoriu sistemului DVDIPCAM33 acces la internet prin conexiune wireless (doar 200 de lei ) .

Sistemul de inregistrare din DVD Player are  functia de inregistrare ciclica (suprascriere) ce va permite stergerea automata a inregistrarilor vechi pentru a face loc noilor inregistrari (optiune activabila sau dezactivabila functie de necesitati ). Ca si un exemplu, in a 181 zi va sterge treptat inregistrarile din prima zi .

MARELE PLUS al camere spy DVDIPCAM33 este  rata de compresie a inregistrarilor care impreuna cu memoria interna de 60 Gb (upgradabila pana la 240 Gb) face posibila inregistrarea audio video pana la 6 luni ( 24 luni  cu varianta de 240 Gb). Al doilea mare plus al minicamerei DVDIPCAM33  este functia de accesare a camerei prin internet , de oriunde din lume cu ajutorul unui telefon sau computer pentru vizualizarea in timp real precum si a inregistrarilor anterioaredoar selectand data si ora de la care doriti sa vedeti inregistrarea  .

Camera spy din DVD Player este extrem de usor de utilizat , doar bagati dvd-ul in priza si inregistrarile incep . Singura setare care trebuie facuta apoi este conectarea reteaua de internet a casei  dumneavoastra .

Sitemul spy este dotat si cu senzor de miscare (pentru a elimina timpii morti ) ce poate fi activat sau dezactivat functie de necesitatile dumneavoastra. In cazul in care senzorul de miscare este activat, inregistrarea va incepe cu 5 secunde inainte de miscarea propriuzisa si va continua inca 10 secunde dupa miscare . Deasemenea puteti fi alertat pe email atunci cand este detectata miscare in campul vizual al camerei .

Camera spy din DVD Player  poate fi programata sa inregistreze in urmatoarele feluri :

-          Inregistrare continua 24/24

-          Inregistrare doar la detectia de miscare

-          Inregistrare programata pe zile si pe ore

Fiecare inregistrare este la calitate HD 720p , colorit natural  , audio si video sincronizat, este stampata data si ora inregistrarii, iar in cazul in care detectorul de miscare este activat, fiecare inregistrare va avea numele orei la care inregistrarea a inceput.

Calitatea sunetului este una exceptionala, sistemul capteaza chiar si sunetele in soapta, iar microfonul incorporat este suficient pentru incaperi de pana la 80 de metri patrati.

Rezumat functii camera spion  DVDIPCAM33

-          Functie de ascultare in timp real ( similar unui microfon gsm spion ) ;

-          Functie de inregistrare audio ( similar unui reportofon spion ) ;

-          Functie de inregistare video la calitate 720P ;

-          Functie de vizualizare inregistrari in timp real;

-          Acces de oriunde din lume la inregistari vechi de pana la 6 luni ;

-          Functie de alertare pe email la detectie de miscare ;

Cea mai completa camera de spionaj de pe piata mascata intr-un DVD  !

Mini camera spy poate fi folosita pentru supravegherea discreta a copiilor si a bonei dumneavoastra, pentru monitorizarea discreta a persoanelor cu dizabilitati sau pentru supravegherea casei sau biroului dumneavoastra.

Specificatii tehnice mini camera spion din DVDIPCAM33

 

Specificatii

 

Sistem

NTSC

PAL

Pixeli

NTSC:656(H×492)(V)

PAL:786(H)×576(V)

Rezolutie

Aprox 520 linii – echivalent rezolutie HD 720P

Sistem scanare

2:1 Interlace

Sensibilitate

0.008Lux/F1.2

Lentila si unghi

0.5mm F2.0 /55 °

S/N Rata

52dB

Video

1.0V p-p/75ohm

Audio

1.0V p-p/1Kohm

Dimensiune

10x10x20  mm

Greutate

4g

Alimentare

70mA

Putere

DC 3.6V-24V

Temperatura

- 10° C ~ +50°C ,mai putin de  90% RH

 

Functia de DVD este anulata datorita sistemului spion de inregistrare , deci ramane doar carcasa DVD Player-ului .

 La comanda putem integra sistemul spion DVDIPCAM33 in orice DVD Player , perioada de executie fiind de doar 3 zile .

Garantie 2 ani.

Recenzii

Scrieti propria recenzie

. Camera spy ip cu vizualizare de pe internet mascata in DVD Player - DVDIPCAM33

.

.

Toate sistemele spy de pe microfoaneascunse.ro benefiaza de garantie 1-3 ani !!!

Alti clienti au ales si produsele urmatoare ca fiind utile !

Recomandarile microfoaneascunse.ro : Microfoane de spionat | Camera Video Spion de Supraveghere | Microfoane Spion care inregistreaza | Microfoane de ascultat cu cartela GSM | Reportofoane spion cu activare vocala | Modul Microcamera Spion Incorporabila | Camere spion in CEAS | Camere de spionaj ascunse in pix | iPhone 6 Plus 5.5 | iPhone 6 | Huse Samsung Galaxy J5 2017 | Folie Ecran Galaxy J5 2017 | Huse Huawei P9 Lite 2017 | Sticla Huawei P8 Lite 2017 | Husa Samsung Galaxy A5 2017 | Galaxy S7 Edge | Folie Samsung Galaxy S7 Edge | Huse Galaxy S8 | Sticla Securizata Samsung Galaxy S8 | Husa Samsung S8 | Huse Huawei P10 | Folie Sticla Huawei P10 | Huse Huawei P10 Lite | Folie Sticla Huawei P10 Lite | Husa iPhone 7 | Huse iPhone 7 Plus |